Shop

Lali menstrualne gaćice

1,300.00 RSD

Višekratne nepropusne gaćice koje dišu

Lali menstrualne gaćice obezbedjuju zaštitu od curenja. Štite vas od bilo kakvih vidljivih mrlja a napravljene su od visokokvalitetnih materijala tako da ćete se osećati prijatno i sigurno dok ih nosite. Lali menstrualne gaćice možete nositi sa platnenim uloškom, običnim uloškom ili pamučnom vatom. Idealne su u kombinaciji sa menstrualnom čašicom kada je jače krvarenje ili u koliko imate problem sa curenjem čašice. Takodje se mogu nositi bez dodatne zaštite kod blagih krvarenja ili blage inkontinencije.

Clear
Šifra proizvoda: - Kategorija:
Opis

Lali menstrualne gaćice postoje u 6 različitih veličina, pogledajte tabelu.

– ne propuštaju
– prijatne su za kožu
– elastične su i udobne
– sigrnosni sloj napred i pozadi do vrha gaćica
– 95% pamuk + 5% spandex

ODRŽAVANJE
Čuvanje do pranja:
1. način SUVO ČUVANJE – uprljane gaćice potrebno je dobro isprati u HLADNOJ vodi i eventualno natrljati sapunom protiv fleka (nije obavezno). Gaćice čuvate sa ostalim vešom do pranja, u mašini na 60 stepeni.
2. način MOKRO ČUVANJE – uprljane gaćice potrebno je potopiti u dosta HLADNE vode. Tako natopljene mogu se čuvati 2-3 dana, a vodu u kojoj se nalaze potrebno je povremeno zameniti. Isprane gaćice peru se sa ostalim vešom u mašini.
Održavanje:
° ne uvrtati jako prilikom ručnog cedjenja
° mašinsko pranje na 60 stepeni
° bez omekšivača i izbeljivača
° sušenje na vazduhu ili u sušilici na srednje jakom programu. Ne sušiti direktno na grejnom telu.
° ne peglati

ČESTA PITANJA

Šta su menstrualne gaćice?
One su posebna vrsta donjeg veša koji vas štiti od curenja tokom menstruacije. Kada koristite Lali menstrualne gaćice ne morate brinuti oko flekanja posteljine, odeće ili nameštaja. Izrađeni su od 95% pamuka i 5% spandeksa.

Kako rade?
Tajna donjeg rublja je u unutrašnjem sloju. Tkanina je ima poliuretanski premaz, nepropusna je ali diše. Lali menstrualne gašice vam pomažu da ostanete čiste i budete bez stresa.

Zašto ih koristiti?
Niko ne voli ostavljati fleke iza sebe.

Mogu li nositi menstrualne gaćice ako sam sklona čestim gljivičnim infekcijama?
Da, gaćice dišu bolje od materijala od kojih je napravljena većina klasičnih uložaka za jednokratnu upotrebu, tako da ne bi trebalo da doprinesu prekomernom razmnožavanju gljivica.

Mogu li ih nositi tokom trudnoće?
Naravno, mnoge žene smatraju da su dragocene i pre i nakon porođaja.

Od čega su napravljene Lali menstrualne gaćice?
95% pamuk, 5% spandexa. Unutarnji nepropusni sloj ima 100% poliuretansku prevlaku.

Ko ih može nositi?
Pogodne su za devojčice koje su tek dobile menstruaciju, kao i za odrasle žene. Mogu se nositii bez dodatne zaštite kod slabijeg krvarenja, ili u kombinaciji sa menstrualnom čašicom, platnenim ili običnim ulošcima ili pamučnom vatom, kao i kod blage inkontinencije. Bilo koje doba je dobro da započnete nošenje Lali menstrualnih gaćica!

Dodatne informacije
Veličina

S, M, L, XL, XXL, XXXL