fbpx
/Iskustva korisnica
Iskustva korisnica2019-07-01T08:54:40+00:00

ISKUSTVA KORISNICA

Da li koristite naše čašice? Pišite nam i ispričajte Vaše iskustvo sa njima.
Učinićete nam uslugu a takođe ćete pomoći drugim ženama da donesu pravu odluku.
Pišite nam

Ja sam svoju kupila prošlo leto, i prvi put je probala na moru. Obično imam vrlo obilnu mecu a čašica je spasila letovanje. Skakanje, kupanje, bez i malo curkanja, a i bez ulaska vode u nju. Oduševljena!

06.05.19. Milica

Ja sam se preporodila. Vodim kajak ture i inace sam na poslu morala tampone stavljati, a ne volim ih. Ovo leto sam uzela čašicu i genijalna je… zaboravim da imam menstruaciju!

23.06.19. Darija

Od kad koristim čašicu, nemam NIKAKVIH upala, a ni problema s kandidom. A pre toga, strava! Stalno neke upale, gljivice, kandida… Preporodila sam se!! ♥️

23.06.19. Branka

Već sam imala jednu MČ, ali ova mi više odgovara []:D Sjajno je što sad mogu kod nas da se kupe []:D Sve preporuke!.

11.07.18. Aleksandra
Tokom proteklih 6-7 godina sam isprobala čašice raznih proizvođača, ali poslednje tri godine koristim baš Yuuki i prezadovoljna sam. Pokušajte da prevaziđete strah od nepoznatog i nećete zažaliti!.
13.07.18. Renata
Proizvod godine! Koristim casicu drugog proizvodjaca, ali to nije bitno. Bitno je da zene i kod nas na trzistu mogu da kupe nesto sto toliko olaksava zivot. Prosto se pitam kako sam trpela uloske sve ove godine… Ne dozvolite da zbog predrasuda sebi ne ucinete sve dane meseca istim. Najtoplija preporuka. Veliki pozdrav.
19.06.18. Snežana
Trebalo je da za ovo znamo mnogo ranije. Odvažite se! Vredi!.
27.07.18. Nevena
Koristim mč već tri godine. S obzirom da se do sada nisu mogle nabaviti kod nas, ovo je jedinstvena prilika za one koji žele da je isprobaju. Ako ste spremni na „nove“ stvari i izazove, na osećaj slobode prilikom onih dana u mesecu kada imate menstruaciju, isprobajte. Nećete se nikada više vratiti na uloške i tampone. Meni ostaje još da isprobam i YUUKI, iako mi odgovaraju one koje imam, jer sam čitala zaista dobra i pozitivna iskustva u vezi, ove vrste čašica. Stekla sam utisak da velikoj većini baš one odgovaraju.
12.08.18. Jasenka
Onom koji je izmislio čašicu treba dati orden (za hrabrost). Da sam barem znala pre leta za nju, dosta mi je više pelena po 10-11 dana mesečno!
Žene, sve imate na YouTube-u. Manje razmišljanja, više akcije.
06.09.18. Angelina