Uslovi kupovine

Dostava i plaćanje

Beograd

Na teritoriji Beograda, isporuku paketa vrši kurirska služba 4UCouriers. Paket će biti dostavljen u roku od 1-3 radna dana. Dobićete SMS obaveštenje sa najavom prispeća pošiljke, ukoliko ste prilikom poručivanja naveli broj mobilnog telefona. Kurir će vas pozvati neposredno pred dolazak. Kurir je dužan da izda račun kurirske službe na kom je iskazana vrednost robe i dostave. Cena dostave je 350din.

Najlepše vas molimo da u zoniranim delovima grada svoj paket preuzmete ispred vašeg ulaza, radi otežene mogučnosti parkiranja vozila. Mnogo vam hvala na razumevanju.

Srbija

Na teritoriji Srbije, isporuku vrši kurirska služba Postexpress. Paket će biti dostavljen u roku od 1-3 radna dana. Kurir je dužan da izda račun kurirske službe prilikom isporuke, na kom je iskazana vrednost robe i dostave. Dobićete SMS obaveštenje sa brojem i najavom prispeća pošiljke, ukoliko ste prilikom poručivanja naveli broj mobilnog telefona. Ukoliko niste na adresi, paket ćete moći da preuzmete u najbližoj Pošti. Cene poštarine su u okvirnom iznosu od 350din do 500din. Cenovnik PostExpress-a.

Garancija i reklamacije

Proizvodjač daje garanciju u trajanju od 24 meseci od dana prispeća pošiljke, kojom su obuhvaćeni samo propusti ili graške nastali u proizvodnji. Reklamacija ne obuhvata nedostatke na proizvodu nastale usled neadekvatnog korišćenja i održavanja, kao i nepoštovanja uputstva za upotrebu. Zadržavamo pravo da utvrdimo kako je došlo do oštećenja. Ako je greška proizvođača, proizvod ćemo zameniti ili ćemo vratiti novac.

Zaštita privatnosti

U ime Internet prodavnice menstrualnecasice.rs shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.