fbpx
/Uslovi kupovine
Uslovi kupovine2018-07-02T12:42:56+00:00
Dostava i plaćanje
Vašu pošiljku plaćate pouzećem kuriru brze pošte. Kurir je dužan da Vam izda račun kurirske službe prilikom isporuke, na kom je iskazana vrednost robe i dostave. Dobićete SMS obaveštenje sa najavom prispeća pošiljke, ukoliko je dat broj mobilnog telefona prilikom poručivanja. Paket će biti dostavljen u roku od 1-3 radna dana. Poštarina je od 250 do 300 dinara.
Garancija i reklamacije
Proizvodjač daje garanciju u trajanju od 24 meseci od dana prispeća pošiljke, kojom su obuhvaćeni samo propusti ili graške nastali u proizvodnji. Reklamacija ne obuhvata nedostatke na proizvodu nastale usled neadekvatnog korišćenja i održavanja, kao i nepoštovanja upotstva za upotrebu. Zadržavamo pravo da utvrdimo kako je došlo do oštećenja. Ako je naša greške, proizvod ćemo zameniti ili vratiti novac.
Zaštita privatnosti
U ime Internet prodavnice Menstrualnecasice shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.