Uslovi kupovine

Dostava i plaćanje

Vašu pošiljku plaćate pouzećem kuriru Postexpress-a. Kurir je dužan da izda račun kurirske službe prilikom isporuke, na kom je iskazana vrednost robe i dostave. Dobićete SMS obaveštenje sa najavom prispeća pošiljke, ukoliko ste prilikom poručivanja naveli broj mobilnog telefona. Paket će biti dostavljen u roku od 1-3 radna dana. Cena poštarine je u okvirnom iznosu od 350din do 400din. Cenovnik PostExpress-a.

Garancija i reklamacije

Proizvodjač daje garanciju u trajanju od 24 meseci od dana prispeća pošiljke, kojom su obuhvaćeni samo propusti ili graške nastali u proizvodnji. Reklamacija ne obuhvata nedostatke na proizvodu nastale usled neadekvatnog korišćenja i održavanja, kao i nepoštovanja uputstva za upotrebu. Zadržavamo pravo da utvrdimo kako je došlo do oštećenja. Ako je greška proizvođača, proizvod ćemo zameniti ili ćemo vratiti novac.

Zaštita privatnosti

U ime Internet prodavnice menstrualnecasice.rs shop obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni naše internet prodavnice odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.