fbpx
/O PROIZVOĐAČU
O PROIZVOĐAČU2017-11-16T11:07:44+00:00

YUUKI MENSTRUALNE ČAŠICE

Yuuki menstrualne čašice su Češki proizvod. Dizajnirane i proizvedene od strane BETA Obchodní Společnost, s.r.o., koji je osnovan još 1998. godine i predstavlja ideju Zuzane Poláčková.

Menstrualne čašice se proizvode u uslovima koji su neophodni kod proizvodnje medicinskih proizvoda. Ovo odeljenje je opremljeno posebnim ulazom, antistatičkim podovima i filtriranim vazduhom. Ovo specijalno okruženje sprečava rizik od kontaminacije. Svi procesi proizvodnje i kontrole se obavljaju u potpunoj saglasnosti sa zahtevima standarda ISO 9001.

Koristimo silikonski materijal najvišeg kvaliteta odobrenog za upotrebu u zdravstvu i prehrambenoj industriji. Kao što možda znate, menstrualne čašice nisu ništa novo. Prvi patent je registrovan početkom 20. veka u SAD, ali tada nije postojao odgovarajući materijal. Moderni materijali su sada potpuno prikladni, kako u pogledu njihovih fizičkih osobina, tako i njihovog prihvatanja od strane ljudskog tela.

Danas je menstrualna čašica potpuno normalna higijenska pomoć širom „zapadnog“ sveta. Pa, šta čekate? Probajte.

ZA I PROTIV YUUKIJA

Kao i sve što je čovek napravio, Yuuki čašice imaju svoje prednosti i nedostatke. U nastavku ćemo pokušati da navedemo sve te prednosti i nedostatke, a nadamo se da će kod Vas preovladati prednosti.

PREDNOST YUUKIJA:
* Ekonomska isplativost (isplatićete uložen novac u roku od 5-8 meseci).
* Potpuno udobna za korišćenje.
* Zdravstveno sertifikovan proizvod. Yuuki čašica ne sadrži boje ili hemikalije.
* Dug vek trajanja.
* Odlična za putovanja i sve vrste sportova.
* Štiti životnu sredinu – žena iskoristi hiljade uložaka i tampona u životu – oko 600kg otpada koji se ne može reciklirati.
* Tehnička rešenja koja će Vam pružiti samo YUUKI menstrualna čašica. Naša čašica je jedinstvena, naročito zato što ima unutrašnji prsten kako bi se sprečilo prosipanje prilikom rukovanja i dolazi u sasvim originalnom praktičnom pakovanju koje je čvrsto i sprečava oštećenje ili iskrivljenje čašice tokom transporta (npr. u torbici).

NEDOSTACI:
* To je nov proizvod na tržištu, tako da postoje neosnovane predrasude u vezi novih ideja.
* U početku je potrebno neko vreme pre nego što otkrijete najudobniji način korišćenja čašice.
* Nekim ženama može biti neprijatan sadržaj čašice. Potrebno je samo nekoliko korišćenja da se naviknete na to.
* Menstrualna čašica se ne može koristiti tokom postnatalnog perioda.