Shop

MERULA XL ICE menstrualna čašica

3,500.00 RSD

Menstrualna čašica za obimno krvarenje

Kategorija: Oznaka:
Dodatne informacije

Merula čašica je 100% od sertifikovanog medicinskog silikona, bez plastifikatora, i proizvodi se u Nemačkoj. Budite sigurni sa Merula XL čašicom, jer je promena tampona, uložaka ili menstrualnih čašica manjeg kapaciteta, na svakih sat ili dva vremena, sada prošlost za vas. Merula XL čašica ima kapacitet otprilike 2,5 puta veći od najvećeg komercijalnog tampona; nudi kapacitet od 50 ml, što je 12 ml više od modela jedan Merula čašice. Napravljena je da pogoduje srednje visokom i visokom grliću materice, svim jačinama mišića donje karlice i za intenzivna, obimna krvarenja.

Merula XL Ice je bezbojna. Ima odgovarajuću tirkiznu pamučnu kesicu prekrivenu belom čipkom. Kesica se koristi za sigurno i prozračno čuvenje čašice izmedju ciklusa.

 

Pogodna za
Mišiči donje karlice: slabi ili jaki
Grlić materice: od srednjeg do visokog

Nije pogodna za
Jako nizak grlić materice ili ako osećate da vam je vagina izuzetno „uska“.

 

Merula XL čašica je napravljena od 100% medicinskog silikona i proizvodi se u Njemačkoj. Okruglog je oblika, čvršćeg prstenastog oboda i tankog, mekog tela. Merula se može nositi polu sklopljeng tela – samo prsten mora biti otvoren do kraja. Blagi vakuum obezbedjuje da čašicu možete nositi bez obzira na jačinu mišića donje karlice. Ima prilagodljiv dvostruki nastavak koji se može skratiti po potrebi kako bi se osigurala potpuna udobnost.

 

* širina oboda i tela (spoljni) 46 mm
* dužina čašice + 2 nastavka 72 mm
* dužina čašice + 1 nastavak 61 mm
* dužina samo čašice 50 mm
* kapacitet do gornje ivice 50 ml
* boja providna
* veličina velika
* made in Germany