Shop

Termofor u kaputu

950.00 RSD

Poznato je od davnina da tople obloge doprinose smanjenju mestrualnih bolova. Brojne studije i naučna istraživanja su potvrdili da su naše pra-bake bile u pravu kada su koristile termofor kao pomoć kod bolnih menstruacija. Sa Termoforom u kaputu možete obaviti ovaj tretman uz meksimalnu udobnost.

Nema na zalihama

Kategorija:
Dodatne informacije
Primarna dismenoreja, tj. bol pred i tokom menstruacije je uzrokovana kontrakcijama mišića materice koje nastaju lučenjem prostaglandina tokom lutealne faze menstraulnog ciklusa, sa zadatkom da izazovu lakše izbacivanje menstrualne krvi iz materice.
Toplina iz termofora prislonjenog na donji stomak ili ledja će dovesti do opuštanja mišića, i bolje cirkulacije što će svakako olakšati tegobe, i smanjiti upotrebu lekova protiv bolova.
Upotreba: Naliti potrebnu količinu vruće vode u termofor i dobro zatvoriti čep. Temofor prisloniti na bolno mesto, stomak ili ledja, i ostaviti da greje 30min.
Ako je potrebno proces ponoviti još jednom. Za bolji učinak koristiti dodatni prekrivač kako bi se duže zadržala toplota.
NEMA NA STANJU